Cart 0
Gjestegård · Skiheis · Fjellskole
fjellskolen.jpg

Velkommen til
Dombås fjellskole

«Skal prøve, skal prøve igjen, skal klare det!»

Dombås Fjellskole har som mål å øke elevenes selvstendighet og sosiale tilpasningsevne, samt gi et godt pedagogisk undervisningstilbud i nye naturomgivelser. Vi legger vekt på selvstendige arbeidsformer, egne observasjoner og tilegnete ferdigheter i samarbeid med andre. Mestring er et viktig element hos oss.

Dombås Fjellskole blir drevet som et samarbeid mellom Trolltun AS, Norske Vandrerhjem, region Øst og Dovre kommune.

Kontakt oss på telefon 61 24 09 60 eller post@fjellskole.no

 

Om området

Fjelltraktene rundt Dombås byr på enestående opplevelsesmuligheter og har et lett terreng som passer alle, både sommer og vinter. Dombås har god forbindelse fra sør, vest og nord, både for tog og buss.

Dombås Fjellskole drives på Trolltun, og ligger 750 m.o.h., 15 min. gange fra Dombås stasjon. Det er lett adkomst til fjellet, både sommer og vinter.

Større områder i nærheten av Dombås er vernet nasjonalpark og naturfredningsområder, blant annet Fokstugumyra fuglereservat, Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark, Dovre nasjonalpark og Rondane nasjonalpark. Vi bruker disse områdene i undervisningssammenheng.

Den delen av Dovrefjell som blir benyttet av Dombås Fjellskole har et lett terreng som passer for alle, både sommer og vinter. Til enkelte aktiviteter bruker vi busstransport.

 

Program - vår og høst

Program - vinter

Pakkeliste

 

Nyheter fra Facebook

Kontakt oss

Telefon 61 24 09 60 · post@fjellskole.no

Ole Dagfinn Brenna, rektor
Telefon 924 41 635

Arne Rønning, lærer
Telefon 922 49 249

Ingebjørg Nørstebø, lærer
Telefon 995 53 405

 
Navn *
Navn

Adresse

Skitrekkvegen 18
2660 Dombås