2009-01-31 14-49-50 - 0059.JPG
overnatting.jpg
servering.jpg
selskap.jpg
kurs.jpg
2009-01-31 14-49-50 - 0059.JPG

Trolltun gjestegård


Velkommen til

Trolltun gjestegård

SCROLL DOWN

Trolltun gjestegård


Velkommen til

Trolltun gjestegård

Trolltun Gjestegård ligger i naturskjønne omgivelser, 1,5 km nord fra Dombås sentrum. Gjestegården ligger sentralt plassert mellom nasjonalparkene Dovrefjell-Sunndalsfjella og Rondane. 

Hos oss kan du bo og spise godt. Velg mellom overnatting på hotellet, i hytter, i vandrerhjemmet eller på campingplassen.

Vi har egen restaurant, kafeteria og bar med alle rettigheter. Egne sittegrupper i tilknytning til baren. I tillegg finnes det sauna, smørerom, skistall og prepperom. Trolltun er et ideelt overnattingsted sommer som vinter. Det er et naturlig stoppested midt i Norge. Fantastiske turmuligheter både sommer og vinter. Vi på Trolltun ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold hos oss!

overnatting.jpg

Overnatting


Overnatting

Overnatting


Overnatting

Rom

Trolltun har 26 rom, herav tre enkeltrom. To av våre rom er tilpasset handikappede. Vi har mulighet for å re opp til to barn på sovesofa på noen av våre dobbeltrom.

Alle rom er utstyrte med dusj/toalett, satelitt tv og sittegrupper.

 

Hytter

Trolltun har 11  hytter fordelt på to tun. I tillegg har vi en storhytte med 24 senger. Hyttene ligger idyllisk til i landskapet rundt Trolltun og skiheisen.

Alle våre hytter leies ut basert på selvhushold, men våre hytte gjester er hjertelig velkommen til å spise måltider ved Trolltun Gjestegård.

 

Vandrerhjem

Dombås vandrerhjem har totalt 77 senger fordelt på hytter og rom. Egen dusj/wc på alle boenheter. Store, lyse rom med køyesenger. Muligheter for å leie alt i fra kun en seng på flermannsrom til rom for opptil seks personer. 

Det finnes et eget fellesrom med sittegrupper og tv. Vandrerhjemmet og hyttene har også et eget kjøkken for den som ønsker å lage mat selv under oppholdet.

servering.jpg

Servering


Servering

Servering


Servering

Restauranten har plass til 80 personer. Variert a la carte meny. Viltmenyer av rein, elg, fjellørret mm er av hotellets spesialiteter.

Kafeteriaen ligger i forbindelse med resepsjonen og tar ca 40 personer. Et variert utvalg av retter; fra enkle smørbrød til tre retters middager. Rikelige porsjoner til rimelige priser.

Ved større arrangement og tilstelninger kan dans og levende musikk ordnes. For de som ønsker et mer adskilt arrangement har vi hemsen med plass til ca 40 personer, kafeteriaen med plass til ytterligere 40 personer og i tillegg storhytta vår med sine ca 30 plasser. Med vår åpne løsning mellom kafe og restaurant kan vi ta imot selskap opptil 120 personer.

selskap.jpg

Selskapslokaler


Selskapslokaler

Selskapslokaler


Selskapslokaler

Bryllup, dåp, konfirmasjon eller jubileum? Ta kontakt, så skreddersyr vi rammene for den store dagen.

kurs.jpg

Kurs og konferanse


Kurs og konferanse

Kurs og konferanse


Kurs og konferanse

Vi har tilbud på kurs og konferanser hele uken igjennom. Våre møtelokaler tar inntil 35 personer.

I våre kurs og konferanse pakker inngår: 

  • Fullpensjon
  • Fri bruk av alle møtelokaler
  • All AV utstyr
  • Frukt og isvann på møterom ved kursstart
  • To kaffepauser pr kursdag; ettermiddagspausen med kake til.
  • Fri tilgang til trådløst nettverk; WLAN
  • Utleie av projector ved forespørsel.

Vi organiserer gjerne aktiviteter i forbindelse med et kursopphold. Det finnes et variert utvalg av aktiviteter fra det helt enkle som servering i lavvo til mini OL arrangert for kursdeltagerene på skistadion og i alpin bakken. Vår nye mestringsrigg sto ferdig høsten 2008 - denne byr på utfordringer for både liten og stor!

Trolltun er et ypperlig sted å kombinere forretninger og fornøyelse! Hva med et weekendopphold med ledsagere; vi kan arrangere et eget program for ledsagere når konferansen avholdes.

Ta kontakt for et tilbud. Vi skreddersyr et program etter dine ønsker.