Vinteren på Trolltun

IMG_0123.JPG

På Trolltun finner du fantastiske vinteraktiviteter for både store og små. Bare et steinkast fra Trolltun gjestegård finner du Dombås skiheiser, vårt eget alpinanlegg, som har blitt landskjent på grunn av sin kopi av slopestyleløypa som skal brukes under OL i PyeongChang.

Her kan du kjøre i sporene til Marcus Kleveland, men hvis du synes hoppene ser litt voldsomme ut, kan du også velge en av de andre, mer familievennlige nedfartene.

500 meter fra gjestegården finner du Dombås skiarena med gode løyper for deg som skal trene til det neste rennet, og med utgangspunkt i gjestegården kan du gå rett ut i løypenettet som tar deg helt opp på Dovrefjell, hvis du foretrekker det.

Bo komfortabelt i hytte eller rom, og velg selv om dere vil spise alle måltidene på gjestegården, eller om lunsjen skal bestå av pølser grillet over et bål på fjellet – eller pommes frites fra kiosken i alpinbakken, som verdenskjente utøvere som Marcus Kleveland bestemt mener har bidratt til å legge grunnlaget for deres suksess.

Hvis dere foretrekker å bruke dagene i alpinbakken, har vi et meget godt helgetilbud i vinter.

En familie med to voksne og to barn får overnatting, bespisning, heiskort og skileie fra kun kroner 4590.